Μενού
Το καλάθι σας

Principessa Glam

Principessa Glam

Brand: Principessa Glam Κωδικός: ORE-ACQUA 02
Γυναικεία Σκουλαρίκια Principessa Glam Αστακοί Επιχρυσωμένος Ορείχαλκος Πορτοκαλί Σμάλτο ORE-ACQUA 02 Όμορφα, πολύχρωμα και χαρούμενα, όλα τα κοσμήματα της Principessa Glam είναι απολύτως κάτι που χρειάζεστε! Είναι κατασκευασμένα από επιχρυσωμένο ορείχαλκο 24 καρατίων και πολύχρωμο σμάλτο και πολύχρ..
89,00€
Brand: Principessa Glam Κωδικός: ORE-MAIOLICA 03
Γυναικεία Σκουλαρίκια Principessa Glam Maiolica Square Επιχρυσωμένος Ορείχαλκος Μαύρο Σμάλτο ORE-MAIOLICA 03Όμορφα, πολύχρωμα και χαρούμενα, όλα τα κοσμήματα της Principessa Glam είναι απολύτως κάτι που χρειάζεστε! Είναι κατασκευασμένα από επιχρυσωμένο ορείχαλκο 24 καρατίων και πολύχρωμο σμάλτο και ..
85,00€
Brand: Principessa Glam Κωδικός: ORE-MAIOLICA 05
Γυναικεία Σκουλαρίκια Principessa Glam Maiolica Square Επιχρυσωμένος Ορείχαλκος Κίτρινο Σμάλτο ORE-MAIOLICA 05Όμορφα, πολύχρωμα και χαρούμενα, όλα τα κοσμήματα της Principessa Glam είναι απολύτως κάτι που χρειάζεστε! Είναι κατασκευασμένα από επιχρυσωμένο ορείχαλκο 24 καρατίων και πολύχρωμο σμάλτο κα..
85,00€
Brand: Principessa Glam Κωδικός: ORE-CS 10/C
Γυναικεία Σκουλαρίκια Principessa Glam Μπλε Καρδιές Επιχρυσωμένος Ορείχαλκος Πολύχρωμο Σμάλτο ORE-CS 10/CΌμορφα, πολύχρωμα και χαρούμενα, όλα τα κοσμήματα της Principessa Glam είναι απολύτως κάτι που χρειάζεστε! Είναι κατασκευασμένα από επιχρυσωμένο ορείχαλκο 24 καρατίων και πολύχρωμο σμάλτο και πολ..
69,00€
Brand: Principessa Glam Κωδικός: ORE-CS 10/Β
Γυναικεία Σκουλαρίκια Principessa Glam Ροζ Καρδιές Επιχρυσωμένος Ορείχαλκος Πολύχρωμο Σμάλτο ORE-CS 10/ΒΌμορφα, πολύχρωμα και χαρούμενα, όλα τα κοσμήματα της Principessa Glam είναι απολύτως κάτι που χρειάζεστε! Είναι κατασκευασμένα από επιχρυσωμένο ορείχαλκο 24 καρατίων και πολύχρωμο σμάλτο και πολύ..
69,00€
Brand: Principessa Glam Κωδικός: ORE-CS 10/A
Γυναικεία Σκουλαρίκια Principessa Glam Κόκκινες Καρδιές Επιχρυσωμένος Ορείχαλκος Πολύχρωμο Σμάλτο ORE-CS 10/AΌμορφα, πολύχρωμα και χαρούμενα, όλα τα κοσμήματα της Principessa Glam είναι απολύτως κάτι που χρειάζεστε! Είναι κατασκευασμένα από επιχρυσωμένο ορείχαλκο 24 καρατίων και πολύχρωμο σμάλτο και..
69,00€
Brand: Principessa Glam Κωδικός: GILDA-FLOWER 01
Γυναικεία Σκουλαρίκια Principessa Glam Επιχρυσωμένος Ορείχαλκος Πολύχρωμο Σμάλτο GILDA-FLOWER 01Όμορφα, πολύχρωμα και χαρούμενα, όλα τα κοσμήματα της Principessa Glam είναι απολύτως κάτι που χρειάζεστε! Είναι κατασκευασμένα από επιχρυσωμένο ορείχαλκο 24 καρατίων και πολύχρωμο σμάλτο και πολύχρωμες χ..
55,00€
Brand: Principessa Glam Κωδικός: NECK-FLOWER 00/C
Γυναικείο Κολιέ Principessa Glam Ροζ Λουλούδι Επιχρυσωμένος Ορείχαλκος Πολύχρωμο Σμάλτο NECK-FLOWER 00/CΌμορφα, πολύχρωμα και χαρούμενα, όλα τα κοσμήματα της Principessa Glam είναι απολύτως κάτι που χρειάζεστε! Είναι κατασκευασμένα από επιχρυσωμένο ορείχαλκο 24 καρατίων και πολύχρωμο σμάλτο και πολύ..
55,00€
Brand: Principessa Glam Κωδικός: NECK-FLOWER 00/B
Γυναικείο Κολιέ Principessa Glam Κίτρινο Λουλούδι Επιχρυσωμένος Ορείχαλκος Πολύχρωμο Σμάλτο NECK-FLOWER 00/BΌμορφα, πολύχρωμα και χαρούμενα, όλα τα κοσμήματα της Principessa Glam είναι απολύτως κάτι που χρειάζεστε! Είναι κατασκευασμένα από επιχρυσωμένο ορείχαλκο 24 καρατίων και πολύχρωμο σμάλτο και ..
55,00€
Brand: Principessa Glam Κωδικός: NECK-FLOWER 00/A
Γυναικείο Κολιέ Principessa Glam Λευκός Κρίνος Επιχρυσωμένος Ορείχαλκος Πολύχρωμο Σμάλτο NECK-FLOWER 00/AΌμορφα, πολύχρωμα και χαρούμενα, όλα τα κοσμήματα της Principessa Glam είναι απολύτως κάτι που χρειάζεστε! Είναι κατασκευασμένα από επιχρυσωμένο ορείχαλκο 24 καρατίων και πολύχρωμο σμάλτο και πολ..
55,00€
Brand: Principessa Glam Κωδικός: NECK-CS-05-C
Γυναικείο Κολιέ Principessa Glam Επιχρυσωμένος Ορείχαλκος Πολύχρωμο Σμάλτο NECK-CS-05-CΌμορφα, πολύχρωμα και χαρούμενα, όλα τα κοσμήματα της Principessa Glam είναι απολύτως κάτι που χρειάζεστε! Είναι κατασκευασμένα από επιχρυσωμένο ορείχαλκο 24 καρατίων και πολύχρωμο σμάλτο και σίγουρα θα σας κάνουν..
89,00€
Brand: Principessa Glam Κωδικός: NECK-CS-05-A
Γυναικείο Κολιέ Principessa Glam Επιχρυσωμένος Ορείχαλκος Πολύχρωμο Σμάλτο NECK-CS-05-AΌμορφα, πολύχρωμα και χαρούμενα, όλα τα κοσμήματα της Principessa Glam είναι απολύτως κάτι που χρειάζεστε! Είναι κατασκευασμένα από επιχρυσωμένο ορείχαλκο 24 καρατίων και πολύχρωμο σμάλτο και σίγουρα θα σας κάνουν..
89,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)